Dags för medlemsavgiften 2024

Hej, nu är det dags att betala in medlemsavgiften för 2024 till Vallentuna-Össeby OL om du vill fortsätta att vara medlem.
Medlemsavgiften är 250 kr per person eller 750 kr för hela familjen som bor på samma adress och betalas till klubbens Plusgiro 70 77 90-2 eller Swish 123 421 09 02.
Flera medlemmar har redan hunnit betala in medlemsavgiften, har du gjort det kan du bortse från detta utskick.
Om du inte vill behålla ditt medlemskap i Vallentuna-Össeby OL får du gärna skicka ett mail till vallentuna.osseby.orientering@gmail.com för att tas bort från medlemsregistret.

Vallentuna-Össeby OL arrangerar orienteringsskyttetävlingar den 1-2 juni i Brottby.
Klubben behöver funktionärer som hjälper till med alla möjliga uppgifter, allt från att vara cykelbud mellan kartbytet och sekretariatet och att markera träffar och nollställa målen till kontrollutsättare och startpersonal.
Har du möjlighet att hjälpa till får du gärna skriva en kommentar eller skicka ett mail till vallentuna.osseby.orientering@gmail.com eller ett sms eller ringa till 070 46 123 97.
Det kommer att behövas mest hjälp under ca 2 timmar när skyttet pågår med även före och efter med att ställa iordning och att plocka ihop.

Nyfiken på vad orienteringsskytte är? Kolla på Wikipedia, där finns en bra sida som handlar om orienteringsskytte.

Hälsningar Christer Arksand
Kassör Vallentuna-Össeby OL

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *